Door Louise van Broekhoven op 21 december 2017

ISO zoekt nieuwe medewerker!

Utrecht, 21 december 2017 – Het Interstedelijk Studenten Overleg is per half januari op zoek naar een nieuwe projectmedewerker die aan de slag gaat met de portefeuilles Studenten Goed Verzekerd en Internationalisering. Solliciteren kan door je schriftelijke motivatie en CV op te sturen naar vanbroekhoven@iso.nl

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie: een betrokken en ondernemend team werkt dagelijks hard voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Dat doen we in een organisatie voor én door studenten. We staan constant in contact met onze achterban. Dit zijn de medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. Het ISO is de vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van hogescholen en universiteiten.

De projectmedewerker SGV/ Internationalisering ondersteunt het stichtingsbestuur van Studenten Goed Verzekerd (het zorgcollectief van ISO en LSVb) en gaat zich op de portefeuille Internationalisering bezig houden met vraagstukken over verengelsing en Erasmus+.

Lees hier meer over de vacature.