Door Louise van Broekhoven op 12 oktober 2017

GEZOCHT: projectmedewerker ISO Rekenkamer!

Utrecht, 13 oktober 2017 – Het Interstedelijk Studenten Overleg is per direct op zoek naar een nieuwe projectmedewerker om onze ISO Rekenkamer op te zetten en verder te ontwikkelen. Solliciteren op de vacature kan tot en met 31 oktober 12.00 uur door je schriftelijke motivatie en CV op te sturen naar vanbroekhoven@iso.nl. 

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie: een betrokken en ondernemend team werkt dagelijks hard voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Dat doen we in een organisatie voor én door studenten. We staan constant in contact met onze achterban: de medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen.

De projectmedewerker ISO Rekenkamer gaat aan de slag met financiële onderwerpen binnen het hoger onderwijs, zoals de bekostiging. Maar ook zal deze medewerker de lidorganisaties ondersteunen bij vragen over de begroting. Meer informatie over de vacature vind je hier.